Welkom bij Erno van Stuijvenberg,

Ter introductie wil ik wat meer over mijzelf vertellen. Op dit moment ben ik zelfstandig werkzaam op project basis. Hiervoor was ik werkzaam als facilitair medewerker gebouwen voor Tamed bv. Hier was ik verantwoordelijk voor de ondersteuning op het gebied van vastgoedzaken en facilitaire aangelegenheden.  

Verder ben ik vierdejaars deeltijdstudent Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment heb ik alle studieonderdelen afgerond, ik ga  starten met de afrondende afstudeerscriptie. De voorbereidende proefscriptie met als onderwerp een advies ten aanzien van de maatregelen voor het tegengaan van scheefwonen voor woningcorporatie Eigen Haard heb ik succesvol afgerond. Het onderwerp scheefwonen is op dit moment erg actueel en bijna wekelijks in het nieuws.

Naast studie en werk probeer ik mijzelf verder te ontwikkelen en mijn portfolio verder uit te bouwen door het verrichten van diverse  projectwerkzaamheden op allerlei gebied.

Door werkervaring en studie ben ik in staat om een breed pallet aan projectwerkzaamheden te verrichten, uiteenlopend van persoonlijke service tot specifiek projectwerk. De projectwerkzaamheden omvatten advies, beheer en organisatie van alle zaken rondom vastgoed;  onderhoud, aanbestedingen, administratieve taken, tekenwerk, schrijfwerk, grafisch ontwerp en fotografie. Vanuit mijn studie en interesse ligt de focus van de werkzaamheden op het gebied van vastgoed, ruimtelijke ordening, stedenbouw en architectuur. Maar ik ben van vele markten thuis en niets is onmogelijk!

Onder de verschillende buttons kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de verschillende mogelijkheden met een voorbeeld ter verduidelijking.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor verdere informatie via het contactformulier.


Met vriendelijke groeten,

Erno van Stuijvenberg

 

 

Share

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK